Vivi nuk është lesbike? Rrëfen para Keit të vërtetën e mashkullit të jetës (Foto)

0
138

Ishin dhe besojmë se do të jenë dy banoret më të përfolura në historinë e Big Brother.
Bëhet fjalë për çiftin e lesbikeve që mbrëmë dolën nga loja.
Të ftuara sot në Fun Club, të dyja janë pyetur nga Albana dhe opinionisti për vazhdimësinë e marrëdhënies së tyre dhe dyshimet që janë hedhur nëpër rrjetet sociale.
Thuhet se Vivi dëshiron ta ndërtojë jetën me një mashkull dhe ajo e ka një lidhje jashtë.
Ajo nuk e ka përjashtuar këtë mundësi, pra se do ta ndërtojë jetën me një mashkull, duke u shprehur se çdo gjë varet nga njeriu që ka përballë dhe duke refuzuar të flasë për “mashkullin”që ka në të vërtetë.
Ndërsa Kei është shprehur se respekton çdo vendim të sajin dhe mjafton që ajo të ndihet mirë.
Është çelësi për një marrëdhënie njerëzore të mirë”, kanë thënë vajzat.

Loading...