Pini çdo ditë të paktën një gotë ujë në mëngjes, ajo që do t’ju ndodhë është e paparë

0
468

Çdo femër ëndërron të ketë një lëkurë të lëmuar dhe të pastër, e për këtë provojnë maska nga më të ndryshmet. Por, hiqni dorë nga maskat, pasi zgjidhja gjendet pikërisht tek uji.

Kështu, sekreti i bukurisë tek femrat japoneze qëndron tek kura e mëposhtme, ato pinin çdo ditë me stomakun e tyre esëll nga një gotë ujë. Prandaj për të përfituar nga ky sekret i bukurisë së tyre, ajo çfarë duhet të bëni është të përdorni këtë metodë:

• Konsumoni 4 gota ujë menjëherë pas zgjimit para larjes së dhëmbëve me stomakun tuaj bosh. Nëse e keni të vështirë për të konsumuar 4 gota ujë, filloni me një gotë dhe më pas rrisni dozën.

• Nuk duhet të konsumoni asgjë për 45 minutat në vazhdim.

• Pas 45 minutash ju mund të hani dhe të pini normalisht.

• Mos hani dhe mos pini asgjë pasi konsumoni vaktet e mëngjesit, drekës dhe darkës.

Ajo çfarë do të përfitoni është jo vetëm një lëkurë të pastër, por edhe të mira të tjera si:

1) Ndiheni më të freskët dhe më të shëndetshme

2) Përmirësim i metabolizmit

3) Ndihmon për të humbur peshë

4) Lëkura me anë të kësaj metode përmirësohet

5) Përmirëson rënien dhe dendësinë e flokëve

6) Redukton sëmundjet

Loading...