Pas ‘Fiks Fare’ edhe këta dy prezantues e nisin emisionin me puthje në buzë, Shikoni FOTOT!

0
259

‘Pop Culture” quhet emisioni më i ri që ka nisur në Top Channel. Ai prezantohet nga dy moderatorët simpatik Dojna Mema dhe Klevi Kadilli.

Si për të ironizuar të gjithë ata që bënë zurmën e madhe për puthjen e famshme të Devit dhe Dorit në nisjen e “Fiks Fare”, edhe Dojna me Klevin e nisën me një puthje në buzë.

“Kur e bënë ata të Fiksit, pse të mos e bëjmë dhe ne,” tha Kelvi.Ndërsa

Dojna iu përgjigj: Çfarë do thonë tani, që jemi heteroseksualë?

Nëse marrim parasysh vëmendjen e madhe që tërhoqi “Fiks Fare” me puthjen e dy moderatorëve, përpos kritikave të shumta, duket se edhe “Pop Culture” ka zgjedhur të njëjtën mënyrë, edhe pse ndoshta nuk patën të njëjtin rezultat.

Loading...