“Nisa të tradhtoj burrin, por situata doli jashtë kontrollit pas këtij veprimi”

0
219

Eksperiencat dhe fantazitë seksuale janë të shumta dhe të paktë janë çiftet të cilët pranojnë të bëjnë seks me të tjerë njëkohësisht.

Ky rast ka ndodhur edhe në një familje ku burri i ofron gruas të bëjnë seks së bashku me një çift tjetër. Këtë eksperiencë ata e provuan vetëm një herë. Por gruaja e tij tani bën seks me çiftin pa dijeninë e burrit.

Ja çfarë i rrëfen ajo psikologes së The Sun.

Letra e gruas

“Jam 30 vjeçe dhe jam e martuar prej 5 vitesh, madje kemi edhe një djalë 6 vjeç.

Unë kam pasur një raport shumë të mirë me bashkëshortin tim dhe gjithmonë kemi qenë të hapur për eksperienca të reja. Një ditë na vijnë në shtëpi një çift që i kishim të njohur. Në bisedë e sipër vendosëm të provonim një eksperiencë të re seksuale, duke bërë seks të katërt. Shkuam në një hotel dhe kaluam një ditë shumë të bukur me njëri-tjetrin. Por këtë e bëmë vetëm një herë dhe më pas vazhduam të ruajmë lidhje normale me ta.

Një ditë më shkruan burri i shoqes dhe më thotë se donte të bënte seks me mua por pa e varrë vesh njeri tjetër. Unë në fillim e kundërshtova por më pas më pëlqeu ideja. Pasi u takuam bëmë seks dhe kështu vazhdojmë ende.

Por të njëjtën ofertë ma bëri edhe gruaja e tij por në këtë rast burri i saj e dinte. Tani unë bëj seks edhe me shoqen edhe me burrin e shoqes, ndërkohë që bashkëshorti im nuk e ka idenë për këtë gjë.”

Përgjigjja e psikologes

“Bëtë çfarë bëtë tani duhet të tërhiqesh. Kjo është një lojë shumë e rrezikshme për seksualitetin tënd e sigurish edhe për familjen.

Hiq dorë sa je ende në kohë.”

Loading...