Legjenda italiane e futbollit bën shqiponjën me komentatorin Shakohoxha

0
98

Gazetarët ë shumtë nga e gjithë bota kanë qenë mbro,ë të pranishëm në ndeshjen Itali-Shqipëri, ku sigurisht nuk kanë munguar as kometatorët dhe gazetarët shqiptarë të pranishëm në stadiumin “Renzo Barbera”, të Palermos.

Legjenda e futbollit italian dhe gardiani historik i mbrojtjes së portës azurre, ka vlerësuar maksimalisht ekipin shqiptar dhe se ishin episodet e shënuara të lojës ato që caktuan fatin e lojës.

Dhe si për ta vërtetuar këtë Gigi Buffon ka bërë një fotografi me kometatorin Dritan Shakohoxha, ku të dy sëbashku bëjnë simbolin e shqiponjës.

E kush s’do ta donte një foto të tillë me këtë njeri të madh të botës së futbollit…

Loading...