Largohet banori i parë i Big Brother?

0
130

U ngacmua nga Ervini, i cili i kërkoi ta shihte se si komunikonte me vajzat dhe menjëherë Liridoni është “hedhur në sulm”.

 

Ai i shkruan një letër vajzave, ku thuhet se do të largohet nga shtëpia e Big Brother. “Më është komunikuar që duhet të largohem”, thotë ai, “pasi bëra fjalë me një prej banorëve”.

Por në anën tjetër, duket se asnjë prej femrave nuk e ka marrë seriozisht këtë provokim të Liridonit.

Në të njëjtën kohë, Ervini dhe Danieli sqaruan debatin që kishin në lidhje me rregullimin e krevatit. Ervini-Danielit: Nuk e kisha për keq, më keqkuptove.

Loading...