Ervin dhe Sidrita “lënë” shtëpinë e Big Brother

0
308

Në shtëpinë e beqarëve, Big Brother vazhdoi lojën dhe u komunikoi “votën” e publikut për dy banorët që duhet të lënë menjëherë shtëpinë.

Në të vërtetë nuk bëhet fjalë për asnjë votë publiku për t’i larguar dy banorët, por ashtu si në javën e shkuar, duke qenë se gjatë javës ata u bënë çift, do të kalojnë tek shtëpia e çifteve.

Loading...