Detaje të trishta mbi përdhunimin e fëmijës në Cerrik: Vajzë, vetëm 10 vjeçe

0
185

Disa detaje të trishta janë zbuluar mbi përdhunimin e një fëmije në Cerrik. Mësohet se viktimë e aktit traumatik ishte një vajzë 10 vjeçare.

23-vjeçari Emiljan Xhika e ka ndeshur vajzën në rrugë në fshatin Banjë dhe e ka bindur të hynte në makinë.

Vogëlushja, me mirëbesim, ka hyrë, por ai e dhunuar pa mëshirë.

Denoncimin ndaj Xhikës e ka bërë familja e vajzës një ditë më parë.

Loading...