Damiano-Xhenit: Duhet të zgjohesh, Armela po të përdor

0
146

Edhe pse Damiano e sheh thuajse të pamundur lidhjen me Xhenin, e këshillon atë që të ruhet nga Armela, pasi siç i thotë ai ajo po e përdor.

“Armela do që të bëjë lojë me mua e të bëj diçka me mua të jesh e sigurt edhe ajo fuqia që unë të thashë është Armela. Edhe unë do të jap edhe një këshillë, kur të dalësh jashtë do e kuptosh që kam të drejtë, ti duhet të zgjohesh pak. Merre si të duash, por duhet të zgjohesh se të do publiku për mirësinë e sinqeritetin që ke.

S’mund të lesh një fuqi tjetër të të përdorë. Unë mbase kam e gabim, por kjo jepet e transmetohet te ne”, i thotë Damiano.

Xheni nuk e pranon këtë duke dhënë edhe argumentet e saj. “nuk mendoj se po më përdor, jam shumë pozitive dhe nëse mendoj keq, nuk jam më pozitive. Nuk më shkon mendja aty”, i thotë ajo.

Loading...