Big Brother dënon banorët, nuk do ta besoni si ndërshkohen (Foto)

0
143

Debati me sjellje dhe fjalor të papërshtatshëm i ditës së mbrëmshme mes Ervinit, Olsit dhe Damianos ka bërë që të gjithë banorët të marrin një ndëshkim pasi nuk bënë përpjekje për të ndaluar sherrin.
Ata do të duhen të qërojnë qep dhe patate që gjenden në oborr dhe deri sa të mbarojnë nuk u lejohet të futen në shtëpi.

Kei i thotë Damianos se në shtëpi të gjithë duhet të jenë të barabartë dhe nuk ka pse të mërzite. “Po e zgjat kot tani, s’ke pse mërzitesh”, i thotë Kei Damianos./ Big Brother/

Loading...