BB9/ Këto fjalë për prindërit e Fiorentinës nuk priteshin nga Olsi!

0
314

Gjatë spektaklit, për Fiorentinën Big Brother kishte rezervuar edhe një surprizë duke i dërguar në shtëpi prindërit e saj, të cilët u takuam me të gjithë banorët, sigurisht edhe me Olsin.
Në një bisedë me Danjelin në oborr, Olsi thotë se mori aprovim nga prindërit e Fiorentinës edhe pse nuk i thanë gjë me fjalë dhe tani, ai thotë se ndjehet më i fortë.

“Kur erdhi mami dhe babi i Fiorentinës, unë mora shumë shtysë. I shihja ata të dy dhe në sytë e tyre kuptoja aprovim, në kuptimin që vazhdoni, ecni përpara. Unë e kisha ngritur gazin, por tani do e çoj në fund”, thotë Olsi./Big Brother/

Loading...