Agron Llakaj: Ja si e kam përdorur humorin për punë të pista

0
148

I ftuar sot në “Xing me Ermalin”, Agron Llakaj nuk mund t’i shpëtonte pyetjes me spec që Rasheli u bën gjithmonë të ftuarve.

“E ke përdorur ndonjëherë humorin për qëllime të pista?”, ishte pyetja e Rashelit për Agron Llakaj, pyetje të cilën humoristi ja dha përgjigjen menjëherë ndryshe nga të ftuarit e tjerë që janë vënë në siklet.

“E kam përdorur për gjithëçfarë lloj gjërash. Ky është profesioni im dhe si i tillë nuk bëj humor vetëm në skenë. Bëj humori edhe në shoqëri, në biseda. Nëqoftëse këto quhen punë të pista, e kam përdorur”, tha Agron Llakaj.

Loading...