22-vjeçarja shqiptare në faqen eskortë, kërkon të shesë virgjërinë por ka disa kushte…

0
103

Një vajzë 22-vjeçare nga Shqipëria është shfaqur në një faqe të njohur eskortash duke deklaruar se kërkon të shesë virgjërinë për 20 mijë euro.

Ajo pohon se quhet Ana dhe është 22 vjeçe, duke shtuar se me vetëdije pranon të behët pjesë e kësaj faqeje për të shitur virgjërinë. Ajo shprehet se paratë që do të fitojë nga kjo shitje, janë motivim për të mbajtur veten e saj si dhe për të ndihmuar familjen.

Në përshkrimin e faqes së eskortës “Cindorella Escort” shkruhet:

“Ana dëshiron ta humbasë virgjërinë e saj përmes nesh. Kjo vajzë e bukur shqiptare është 22 vjeçe, është e virgjër dhe kjo është e verifikuar. Virgjëria e saj është kontrolluar nga një mjek dhe Escorts Cinderella ka një certifikatë mjekësore si dëshmi për këtë!

Procedura e “ankandit”:

Ne pranojmë një depozitë prej 10% për të siguruar që është një ofertë serioze.
Nëse jeni paguar, ju do të merrni një njoftim menjëherë nga ne. Pastaj mund të shqyrtoni nëse dëshironi të bëni një ofertë më të lartë ose të keni paratë tuaja prapa. Nëse dëshironi t’i ktheni paratë tuaja, pagesa do të bëhet brenda një jave.
Nëse përfundon të jesh ofertuesi më i lartë ju do të na tregoni se cilat ditë jeni në dispozicion për të ardhur në Gjermani. Takimi zhvillohet në Gjermani për arsye ligjore. Blerësi mund të zgjedhë një hotel sipas zgjedhjes së tij, ku Anna do të kalojë një natë me të.
Për të siguruar që Anna është një virgjëreshë e vërtetë, blerësi ose mund të sjellë një mjek në një takim ose ta vizitojë tek një mjek në Gjermani një ditë më parë.“

Loading...