2 ndeshjet që pasuruan djalin në Tiranë, futi vetëm 100 lekë dhe fitoi shumën e pabesueshme

0
293

Megjithëse është e këshillueshme që mos të vihen shumë skendinat, për hir të së vërtetës shqiptarët janë shumë të fiksuar pas tyre.
Kjo sepse jo rrallë herë fati është me ta dhe me shumë pak para i kthen në pasanikë. Një djalë nga Tirana mbrëmjen e djeshme ka qenë vërtet fatlum sepse vetëm më dy ndeshje dhe 100 lekë të luajtura, ai ka dalë fitues i 2 milion e 500 mijë lekëve.

Por, nuk do të thotë që fati të buzëqesh gjithmonë në këtë formë, prandaj bëni kujdes!

Loading...